UMNO Baru - Kuala Lumpur

ABANG MAT KEMANA TU… MUTAAH LAGI KE….

Mat Sabu pemimpin tertinggi Parti Amanah masih berterusan dengan kerja-kerja berskandal dengan berbagai perempuan. Terbaru 4 FEB 2021 orang ramai duduk rumah sebab PKP Abang Mat Sabu sibuk di Langkawi berdua bersama seorang wanita dengan alasan untuk memberi bantuan banjir. Ada banjir ke.. di Pulau Jemuruk dekat Langkawi tu Abang Mat.? Atau Abang Mat buat banjir sendiri didalam bilik.

Semasa Abang Mat jadi Menteri pertahanan dulu agak-agak berapa banyak gadis yang jatuh keribaan Abang Mat. Salah sorang adalah sikecil molek Zaza.

Abang Mat dan pemimpin dalam Amanah ni ramai yang Syiah. Mereka boleh kahwin Mutaah. Kahwin hari ini esok boleh cerai. Janji suka sama suka. Terdapat pemimpin Syiah di Kuala Lumpur juga selalu panjat hotel bermadu asmara dengan perempuan yang mereka bermutaah.

Abang Mat pon masa jadi Menteri Pertahanan dulu kerap sangat ke Iran. Macam macam tektik Abang Mat buat untuk ke Iran. Ada kalanya naik Air Asia, ada kalanya naik MAS. Bawa kereta parking di airport dan terus ke Iran dengan gang. Dua tiga hari balik ambil balik kereta. Ada yang sedar dan kenal bertanya kenapa kereta Abang Mat ada di Airport.

Jadi kalau kita jumpa Abang Mat dengan perempuan dimana mana, kita jangan hairan kerana biasa bagi dia. Dia Syiah dibolehkan. Satu yang kita hairan mengapa pihak berkuasa agama negara ini tidak siasat. Amalan Syiah ni boleh ke diamalkan dinegara ini.

Abang Mat ni bukan nak sangat pon beramal dengan fahaman Syiah tu… yang dia nak jadi Syiah sangat sebab boleh halalkan perempuan secara kontrak. Kaki pompuan macam itulah sanggup buat apa saja…

Ini kah pemimpin yang boleh bantu rakyat… Cakap lawak bolehlah…

Buanglah pemimpin Amanah yang ramai Syiah ni…

Facebook Comments

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.